Descriere

NU, istoria Pizza Ibiza nu a inceput in 1958 si nici primul restaurant nu a fost deschis in 1960 iar in 1985 nu existau deja 3000 de francize Pizza Ibiza in toata lumea.

Facem pizza in Craiova din iunie 2006, o facem foarte buna din 2007 si clientii fideli mananca de 2 ori pe zi in prezent.

Nu, nu este o reteta italiana traditionala mostenita de la un unchi din Venetia iar pe bucatarul nostru nu il cheama Luigi. Am invatat singuri sa facem pizza si a trecut un an pana cand toti prietenii nostri au spus: "Este cea mai buna!".

Am inventat un blat amestecand 11 ingrediente diferite si am pus pe el numai produse proaspete si de cea mai buna calitate; am pus pizza noastra in cea mai joviala cutie si am pastrat-o fierbinte pana la usa clientului apoi ... i-am urat "Pofta buna!"

Pizza Ibiza a luat nastere in 2006 din dorinta de a aduce pe piata din Craiova cea mai gustoasa pizza, folosind ingrediente de cea mai buna calitate. Fiindca pretuim calitatea, livram numai produse preparate din momentul comenzii.

Ne place sa vedem multumirea si aprecierea din partea clientilor nostri, de aceea echipa Pizza Ibiza Craiova este mereu preocupata de a oferi servicii si produse de calitate la preturile cele mai bune din Craiova.

Timpul de livrare in Craiova se calculeaza in functie de comenzi, trafic, distanta, numarul de produse comandate, etc. Timpul minim de livrare este de 30 minute. Vrei sa dureze maxim 10 minute? Vino la Pizza Ibiza, plaseaza comanda si va fi gata imediat.

Adauga un comentariu:

Pentru a putea adauga un comentariu trebuie sa fii inregistrat.

Comentarii:

Galerie Foto

Embed Code

Puteti personaliza turul virtual modificand dimensiunile width="850" height="500".