Descriere

Craiova este resedinta judetului Dolj, denumita si capitala Olteniei. Conform ultimului comunicat al Institutului National de Statistica, in anul 2009 orasul avea o populatie de 298.643 de locuitori si o suprafata totala de 341.59 km².

Primăria Municipiului Craiova a demarat în anul 1997 lucrările de refacere a sălii, afectată de incendiul din noiembrie 1994. Lucrările demarate de primăria Craiova au fost executate cu perioade lungi de întrerupere, fiind sistate în perioada 2003-2005. Necesitatea continuării finanţării pentru finalizarea acestui obiectiv de investiţii se impunea atât din punct de vedere economic, cât şi social. Astfel, la solicitarea autorităţilor publice locale, Compania Naţională de Investiţii S.A. a preluat obiectivul de investiţii. Proiectul a vizat integrarea structurii existente rămasă după incendiu (consolidată şi extinsă până în anul 2005) şi actualizarea documentaţiei tehnice în conformitate cu prevederile normativelor tehnice în construcţii, instalaţii şi mediu valabile la acea dată.

Dotari:
- 4215 locuri , din care 109 fotolii VIP
- 6 vestiare sportivi
- 3 vestiare arbitri
- 2 sali de recuperare dotate cu sauna si jacuzzi , cu access direct la vestiare
- sala de fitness dotata cu aparate performante
- sala de incalzire cu 3 culoare de atletism
- cabinet medical si centru anti-doping
- centru media dotat pentru transmisia datelor in timp real, pentru transmisii Radio si TV, 25 de posturi de presa cu internet, fax, priza TV precum si monitoare cu imagini in timp real din sala de competitii
- sala pentru conferinte si interviuri
- sala pentru federatii
- monitoare amplasate pe culoarele de acces in tribune , cu imagini in timp real din sala de competitii
- 135 de difuzoare amplasate pe coridoare, in vestiare si in birouri
- 18 boxe de putere mare (1000W) pentru competitii

Valoarea investiţiei se ridică la suma de aproximativ 79.200.000 lei, cu TVA şi alte taxe incluse. Această sumă se referă atât la lucrările de infrastructură, precum şi la cele privind lucrările de amenajare teren şi instalaţii exterioare, dotările pentru sala de forţă şi pentru vestiare, echipamentele tehnologice independente cu durată mare de serviciu, dar şi dotări pentru suprafaţa de joc, scaune şi tabela electronică principală.

Adauga un comentariu:

Pentru a putea adauga un comentariu trebuie sa fii inregistrat.

Comentarii:

Galerie Foto

Embed Code

Puteti personaliza turul virtual modificand dimensiunile width="850" height="500".