Descriere

Sofia Bistro readuce atmosfera interbelica prin pastrarea tuturor detaliilor vechii case. O pendula de la inceput de secol, mostenire de familie, sfesnice aprinse pe bar, un gramofon, schite de la inceputurile publicitatii europene, mobilier elegant, de culoare mahon, draperii cu falduri si lambriuri care creeaza impresia de adancime, este garantat locul perfect de relaxare. Daca interiorul aminteste mai mult de atmosfera cafenelelor frantuzesti, gradina este in stil italian, cu verdeata, vase, felinare si fantana in mijloc.

Sofia Bistro va ofera o portie de bun gust. Reveniti atat de des incat sa fiti siguri ca nu pierdeti nimic.

Barmanul nostru, care este un foarte vechi colaborator al proprietarilor, este obisnuit cu clientii fideli ai locului, le cunoaste preferintele si este foarte sociabil. Recomandarea barmanului: Absinth (o bautura pentru artisti si intelectuali - cum o descrie proprietarul de la Sofia Bistro, printr-o gluma care dezvaluie mai multe si despre clientela: oameni care stiu sa aprecieze atmosfera eleganta si boema de aici), tequilla sunrise si limonada. El este si cel care alege si muzica pentru bar: muzica veche, in general, iar la restaurant muzica se asculta in surdina, pentru a nu stanjeni discutiile clientilor (lucru rar intalnit in majoritatea restaurantelor noastre).

Specialitati: Marguerita se prepara cu suc natural de lamaie si tequilla;

Limonada este bautura specifica a restaurantului, este un produs natural, de aceea este si foarte cerut de clienti si se prepara cu apa plata sau minerala si suc natural de lamaie.

Tequilla sunrise contine tequilla, suc de portocale si suc de grenadine.

Foarte cautate aici sunt si vinurile vechi, nobile: Print Mircea, Print Matei, La Cetate sau Castelul Bolovan.

Adauga un comentariu:

Pentru a putea adauga un comentariu trebuie sa fii inregistrat.

Comentarii:

Galerie Foto

Embed Code

Puteti personaliza turul virtual modificand dimensiunile width="850" height="500".