Termeni si conditii de utilizare

In tot cuprinsul acestui document, prin "utilizator" intelegem orice persoana fizica sau juridica care acceseaza www.360view.ro, indiferent de sectiunea pe care o viziteaza in site sau de actiunea pe care doreste sa o intreprinda prin intermediul paginilor www.360view.ro.

In momentul accesarii site-ului www.360view.ro acceptati sa va supuneti acestor termeni si conditi de utilizare si acceptati posibilitatea ca pe viitor acesti termeni sa se modifice fara vreo notificare prealabila. Neacceptarea acestor Termeni si Conditii atrage obligatia utilizatorului respectiv de a inceta de indata accesarea site-ului.

Pentru agentiile partenere (companiile hoteliere, restaurante si sali de conferinte, cluburi, cafenele, baruri, etc.):

Toate materialele pe pe www.360view.ro si pe site-urile partenere sunt afisate cu acordul agentiilor partenere.
Toate fotografiile realizate la locatiile agentiilor partenere au fost realizate cu acordul agentiilor partenere, acestea punand la dispozitie echipei 360view.ro spatial si timpul necesar realizarii fotografiilor.

360view.ro in relatiile cu tertii:

www.360view.ro doar pune la dispozitia agentiilor partenere (companiile hoteliere, restaurante si sali de conferinte,cluburi,cafenele,bar,pub etc) un spatiu de publicitate in interiorul site-ului. Toate informatiile afisate pe www.360view.ro sunt introduse cu acordul agentiilor partenere, asadar 360view.ro nu poate garanta si nu poate fi facut responsabil pentru continutul postat pe site.

Agentia partenera este singura responsabila de informatiile afisate pe www.360view.ro, de eventualele incalcari ale legilor care reglementeaza activitatea acestora, drepturile de autor ale unei terte persoane, concurenta neloiala sau publicitate falsa. Daca o agentie partenera afiseaza informatii incorecte sau neconforme cu realitatea este alegerea si riscul pe care si-l asuma. Orice reclamatie sau sesizare din partea unui utilizator al site-ului referitoare la anuntul unei agentii partenere va fi adresata direct agentiei ofertante si orice litigiu va fi rezolvat intre cele doua parti.

Pentru toti utilizatorii site-ului www.360view.ro:

Continutul existent pe www.360view.ro si pe site-urile partenere care include dar nu se limiteaza la texte, grafica, fotografii, software precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor.

Compilatia (adica adunarea si rearanjarea) continutului acestui site este dreptul exclusiv al 360view.ro, drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.

Orice incalcare a drepturilor de autor sau proprietate intelectuala implica raspunderea civila sau penala.