Descriere

Locatia noastra se gaseste foarte usor pe strada Amaradia, chiar in fata Unitatii Militare. Puteti intra fie prin barul de zi sau prin terasa alaturata deschisa pe timpul verii.

Daca va treziti de dimineata noi va asteptam la o cafea facuta la un expresor adevarat. Pentru ca ne place sa va rasfatam, v-am pregatit si meniul zilei. Este delicios. Portiile sunt mari si calde, iar pretul este accesibil.

Barul de zi are 24 si de locuri si se continua cu un bistro cochet si retras, unde puteti impreuna cu prietenii sau partenerii sa serviti masa de pranz sau de ce nu, sa organizati un mic dineu, pentru ca avem 40 de locuri pe care le amejam pentru orice astfel de eveniment. Este locul ideal pentru un majorat Craiova sau un chef Craiova pentru adolescenti.

La restaurant Rex gasiti una dintre cele mai intime terase din Craiova. Este in spatele barului de zi, si are 40 de locuri. Va invitam pe timp de vara si aici sa va racoriti cu o bere.

Pentru evenimente speciale avem o sala de 320 de locuri unde organizam nunti si botezuri, iar daca va place intimitatea va invitam in crama. Sunt 70 de locuri iar vinul casei nu se termina niciodata.

Adauga un comentariu:

Pentru a putea adauga un comentariu trebuie sa fii inregistrat.

Comentarii:

Galerie Foto

Embed Code

Puteti personaliza turul virtual modificand dimensiunile width="850" height="500".